Нови 101 Отбивки

untitledЩастливи сме да ви представим новата ни книга – продължение на „101 отбивки“, която се превърна в един от най-успешните пътеводители за България през последните години.Благодарим на всички приятели и любители на пътешествията, които си купиха книгата ни! Надяваме се в новото издание да откриете още по-интересни и вълнуващи идеи за пътувания, които да ви покажат непознати и прекрасни отбивки от пътя :)

Какво ще откриете в „Нови 101 отбивки“?

Книгата съдържа авторски фотографии, полезна информация и точни описания как да стигнете до всяка от новите 101 дестинации. И този път акцентът в избора на дестинации е върху малко популярните и диви места, които рядко попадат в туристическите справочници.

Пътеводителят включва информация за:

– 19 водопада, речни каньони и езера;

– 19 крепости, антични градове и средновековни кули;

– 17 тракийски светилища, гробници и мегалити;

– 13 свещени места (манастири, скални църкви и параклиси);

– 10 изумителни скални феномена;

– 9 архитектурни резервата и места за бягства от цивилизацията;

– 8 пещери с красиви образувания;

– 6 екопътеки.

Освен подробни описания как да ги откриете, в книгата ще откриете много любопитни факти за тях, както и препоръки за други интересни места в радиус от 50 километра. Всичко това – в съчетание с качествени фотографии и съвети как да направите по- добри кадри на описаните в книгата места, които надяваме се – ще ви бъдат полезни.

Корицата на новата книга бе избрана чрез гласуване във Facebook страницата на блога ни “Отбивки”, продължило една седмица. Читателите избираха между три варианта за корица, като най-много гласове събрал кадър от екопътека “Искър-Панега” край Луковит.Благодарим на всички, които ни помогнаха с избора :)

В пътеводителя няма скрити реклами на хотели и заведения. Защото това е книга за пътешественици, а не за туристи. Книга за откриватели. За смелчаци. За луди и свободни души. За онези, които не се страхуват да тръгнат на път с посока или без. За хората, за които пътуването е начин на живот, а не цел. За всички вас, мечтатели! Желаем ви незабравими отбивки и вълнуващи открития! Приятно пътуване :)

 

Categories: По пътищата на България | 4 коментара

Навигация

4 thoughts on “Нови 101 Отбивки

  1. Avramova Krasimira

    Мерси Ванка, Мерси за линка, опитах се да намеря 50 места, които да посетите в България през 2016 г. Но нещо не ми се получи, имам я в нас на компа и ще ти я донеса на флашка ако проявяваш интерес

    Успешна седмица Краси Best regards / Mit freundlichen Gruessen ________________________________ Krasimira Avramova RAUCH Bulgaria EOOD 1766 Sofia, 251 Okolovrasten pat Business Centre Delta, fl. 1 tel. +359 2 489 4492 fax +359 2 489 4493 Mob.: +359 884 000 971 WEB: http://www.rauch.cc

  2. Онзи ден си я купих и така попаднах в този сайт :)
    Прекрасна книга с много интересни дестинации в България :)
    Пожелавам на екипа на книгата да издаде версия 2.0 :)

    Ева

  3. Книгата е супер добра. На скоро се сдобих с нея и съм решила да ги карам отбивките подред до края:)))

  4. Milen

    Някой може ли да ми каже как да стигна до водопад св.Варвара,близост до Рудозем?

Вашият коментар

Блог в WordPress.com.