101 отбивки: Идеи за пътешествия до малко познати места в България

101 отбивки. Стотици извървяни пътища. Хиляди изминати километри. Няколко истински приятели. Безброй сродни души. Четири години спомени. И всички най-красиви места в България, които си заслужава да видите, събрани в една книга. Книга, която създадохме за вас – пътешествениците по душа; за вас, които обичате да откривате нови места и често избирате непознатите пътеки встрани от магистралата.

zaglavna

Тази книга е нашата сбъдната мечта. Звучи като клише, но не е. Толкова много пъти сме си представяли как я държим в ръцете си и набелязваме следващия си маршрут! И ето – първият ни пътеводител вече е тук.  Надяваме се, че той ще ви бъде полезен. Пожелаваме ви чрез него да откриете свои любими места и отбивки, които ще ви отведат точно там, където бихте искали да бъдете.

Какво ще откриете в пътеводителя:

Ексклузивна селекция на малко известни места в България.

Авторски снимки и текстове, които ще ви покажат красотата на българската природа.

Точни упътвания как да стигнете до местата, написани от хора, които лично са изминали всеки един от посочените маршрути. Някои от тези места са диви и се откриват трудно. От личен опит знаем колко сложно може да бъде намирането им без помощта на пътеводител.

Информация за други интересни места, които да откриете в радиус от 50 километра, така че да направите разходката си през уикенда още по-забавна и пълноценна.

Фотографски съвети как да направите впечатляващи снимки от местата, описани в книгата.

Какво няма да откриете в пътеводителя:

Дълги и скучни текстове, копирани от Google и Wikipedia.

Объркани или подвеждащи упътвания за маршрути.

Крадени снимки с източник „интернет“.

Скрити реклами на хотели и ресторанти, защото тази книга е за пътешественици, а не за туристи.

Пътеводителят  „101 отбивки: Идеи за пътешествия до малко познати места в България“ вече е в книжарниците и бензиностанциите на „Лукойл“ в цялата страна. Можете да го поръчате и онлайн с 20% отстъпка тук: http://bit.ly/1Dnd2w9

Ако имате въпроси или предложения, свързани с книгата, можете да ни пишете във Facebook или да се свържете с нас чрез имейл на адрес: ivan.mihalev@gmail.com; elina.tsankova@gmail.com

С пожелание за вълнуващи пътувания,

Иван и Елина

Categories: Интересни места, По пътищата на България | Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 5 коментара

Навигация

5 thoughts on “101 отбивки: Идеи за пътешествия до малко познати места в България

  1. Мая

    Получих книгата като много желан подарък за предстоящия ми имен ден / 1 май/. Изчетох я на един дъх, като приключенски роман от детството. Благодаря за споделените красиви мигове и до нови срещи!

  2. Михаил Михайлов

    Трудно ми е да напиша защо пък толкова ми хареса точно вашият блог Елина и Иван! :)
    Не харесвам особено статистическите методи, защото те са инструмент, който неглижира безразмерните величини, като емоциите например. Но, налага се да ги ползвам… поне ще се чете по- лесно :))

    1. Наистина успявате да заразите останалите – това заради честния ви ентусиазъм!
    2. Умно и интелигентно изложение, без неуместен напън за самоизява.
    3. Чудесен „нюх“ към съществените подробности.
    4. И снимките също са чудесни, премерени, без излишна „пудра“ и не по занаятчийските схеми – преден план, син час, златен час, памучена вода, неестествено надути цветове… безсмислено смачкан HDR…
    5. И още има, но няма нужда :)) Прекрасна случка сте!

    1001 отбивки ви пожелавам!!!

    • Страхотни думи, от сърце благодарим! Надяваме се и в бъдеще да можем да радваме с интересно съдържание. А на теб – желаем нови пътувания, вълнуващи отбивки и прекрасни емоции :)

  3. Веси

    И двата пътеводителя са страхотни! Информацията е поднесена отлично! Била съм на някои от местата и е точно така, както е описано! Кратко, точно ,ясно и с много снимки. Поздравявам авторите за подбора на местата и очаквам с нетърпение следващата книга! А до тогава се заемам да обиколя тези! :)

  4. пепи

    Добри книги! Ако има по-нататъшни или преиздания ще е страхотно да сложите и GPS координати на по-трудните места. Да се объркаш в родината си е често :(

Вашият коментар

Блог в WordPress.com.