Отбивки през 2012

Мили приятели,

Обръщаме се към вас така, защото всички вие вече сте част от нашия приятелски кръг :)

Благодарим ви, че сте тук! Вие сте нашето вдъхновение и мотивация да продължаваме напред. Без вас този блог нямаше да е същият. Просто защото има моменти, в които единствено вие ни давате сили и кураж да стегнем багажа и да тръгнем нанякъде, за да ви разкажем историите си след това. През тази една  година обиколихме България, видяхме интересни (и дори странни) места, запознахме се с нови хора, срещнахме и няколко сродни души. И за нас, както и за много други, тази година бе разнолика и трудна. Минахме през редица изпитания, но бяхме щастливи, защото пътят ни показа нови посоки.  Благодарим ви за споделените моменти, за посещенията на блога, за коментарите, за подкрепата и за ползотворната ви критика. Благодарим ви, че има, и се надяваме, че и през 2013-а ще продължавате да сте с нас :)

По-долу можете да видите статистиката на „Отбивки“ за тази година. Изводът е, че ако можехме да ви съберем на едно място, щяхме да си направим страхотно парти :) Желаем ви весело посрещане на Новата година и красиви мигове с любимите ви хора, където и да сте!

Here’s an excerpt:

19,000 people fit into the new Barclays Center to see Jay-Z perform. This blog was viewed about 84 000 times in 2012. If it were a concert at the Barclays Center, it would take about 4 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Реклами
Categories: По пътищата на България | Вашият коментар

Навигация в публикациите

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d блогъра харесват това: